MEDICINSK QI GONG I UMEÅ, BIYUNMETODEN


Avslappning samt mjuka och sköna rörelser för att stärka hälsan. Fyll på med energi från naturen. Bra som friskvård och rehabilitering. Stilla Qi Gong (meditation) skärper din koncentrationsförmåga samt ger extra lugn och ro till sinnet.

Föreläsning om TRE och prova på Qi Gong 30/10

TRE är en revolutionerande teknik för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. TRE är en självhjälpsmetod som aktiverar en naturlig väg för stress-release som redan finns inbyggd i ditt nervsystem. Det är enkelt att lära sig och du kan börja öva hemma direkt på egen hand. Kom till NBV Norr kl 19-20.30 tisdag 30/10 på Skolgatan 48, ingång från gården. Det blir 45 min föreläsning om TRE och sedan kan du prova på Biyun-metodens medicinska Qi Gong kl 19.45-20.30.

Just nu är inga Qi Gong-kurser planerade. Du kan lämna en intresseanmälan för att delta i en Qi Gongkurs, så hör vi av oss när vi har tillräckligt med deltagare för att starta en kurs. Skicka ett mail till: info@livskraftnord.se eller ring 073-576 92 49. Vi behöver 5-20 deltagare och en ledig lokal för att starta en grupp. Kurserna är oftast på kvällstid eller helger, ca 10 timmar totalt + en återträff. Kostnad 1150 kr inkl. CD-skiva.

10 min pausgympa eller 30 min Qi Gong på fest, kick-off, event. Kom igång, släpp tankarna, ny inspiration. Bli piggare!
         10 % rabatt för studenter, pensionärer, Sporrenmedlemmar och FAR-patienter.(FAR = fysisk aktivitet på recept). 20 % grupprabatt (min. 2 personer). 30 % rabatt vid kursrepetition. Endast en av rabatterna/kurstillfälle.Återtagande av anmälan (avbokning): Du har rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela kursanordnaren senast en vecka före start. Du har då rätt att återfå eventuell avgift. Avbokar du dig senare än en vecka före start får du betala halva avgiften. Om du återtar din anmälan efter start, är du skyldig att erlägga full avgift. Om det är för få anmälda deltagare så kan kursen ställas in.


Livskraftnord på Facebook        
Livskraft Nord Ellinor Carlander
Leia företagshotell, Storgatan 43, 903 26 Umeå
info@livskraftnord.se   073-576 92 49